De Bus mist afspraak door platte batterij

Foto: JoDw

De Bus mist afspraak door platte batterij

Print
Heist-op-den-Berg - De Bus, die sinds eind vorig jaar de uitleenposten van de bibliotheek vervangt, miste donderdag haar afspraak in Grootlo.

"Door een defecte kabel ging er 's nachts iets mis bij het opladen van de batterijen voor het dienstverleningsgedeelte. Die zijn onder meer nodig om de computers en de verwarming op te zetten”, vertelt communicatieverantwoordelijke Elfi Ceulemans van de Bib. “In de voormiddag kon De Bus wel uitrijden. Daarna keerde ze terug naar de stelplaats om bij te laden. Met een andere kabel lukte dat wel. We stelden de school in Grootlo onmiddellijk op de hoogte van onze afwezigheid. Zij brachten de boodschap aan op de haltepalen en ook via Facebook, onze website, en die van de gemeente, maakten we het technisch probleempje meteen duidelijk."

Voor Busbezoekers die normaal een boek moesten terugbrengen, werd de uitleenperiode meteen verlengd. Zij hoeven dus zeker niet voor een boete te vrezen. In de namiddag was het euvel alweer verholpen. De Bus was dus wel op tijd voor de afspraak in Pijpelheide.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio