Paapelrockrally op het podium van Heist Bruist

Enkele duizenden mensen genoten vorige week al van de eerste muziekavond van Heist Bruist Foto: Joris Herregods

zaterdag 25 juli, 13u - Oude Godstraat, Heist-op-den-Berg

Paapelrockrally op het podium van Heist Bruist

Print
Op het podium van Heist Bruist geven lokale band op zaterdag 25 juli het beste van zichzelf tijdens de Paapelrockrally. Nadien gaat het programma voort met optredens van Ricca, Sam Renascent en Boulvard.

De Paapelrockrally gaat van start vanaf 13u. De winnaars mogen hun concert op 5 september nog eens overdoen op de 20ste editie van Paapelrock in Pijpelheide. Vanaf 19u gaat het programma van Heist Bruist voort met Ricca, de naam van het nieuwe persoonlijke project van Ester Ovejer, een Spaanse zangeres met een stem als een klok. Ze laat met haar nieuwe album 'Gerunds' een meer rebelse en zorgeloze kant van zichzelf zien. De nummers zijn een mix van soul, jazz, blues en R&B.

Omstreeks 21u wordt Sam Renascent op het podium verwacht, een jonge en ambitieuze artiest die onder meer al optredens op Tomorrowland, Burksellive en Laundry Day op zijn palmares mag schrijven. Ook in Heist en omstreken is hij geen onbekende. Vanaf 23.30u heeft Boulvard de eer om af te sluiten. Zij beloven een energetische live optreden, gedrenkt in onder andere electro swing, funk, dance en jazz.

Praktisch

Zaterdag 25 juli vanaf 13u, Oude Godstraat, 2220 Heist-op-den-Berg, gratis, www.heistbruist.be

Tips om te Doen!