Charity Channel Swimming Team stilaan in vorm voor grote oversteek

Foto: GVA

Charity Channel Swimming Team stilaan in vorm voor grote oversteek

Print
Heist-op-den-Berg - De tien Heistenaars die deze zomer het Kanaal willen overzwemmen ten voordele van het Kinderkankerfonds, bereiden zich momenteel volop voor op hun grote oversteek. Dit weekend organiseert het Charity Channel Swimming Team nog een quiz om hun goede doel kracht bij te zetten.

Eind april dook het Charity Channel Swimming Team nog in het gemeentelijk zwembad van Heist voor een eerste indoor test. “Het werd een duurtest van twee uur”, vertelt voorzitter van het Charity Channel Swimming Team Kristof Vleugels, die ook optreedt als Clown Stoffel. “Het hele team was met vlag en wimpel geslaagd.” De voorzitter benadrukt voorts dat het initiatief een groepsinspanning is, waarbij iedereen een even grote verantwoordelijkheid draagt. Ook over hun goede doel, het Kinderkankerfonds, maakten ze een gemeenschappelijke beslissing.

Afhankelijk van een aantal factoren, staat het vertrek van het zwemteam momenteel gepland tussen 28 augustus en 4 september. Om hun initiatief extra in de kijker te plaatsen en extra opbrengsten te genereren voor het Kinderkankerfonds, organiseert het Charity Channel Swimming Team op zaterdag 9 mei nog een ‘Quiz for charity’ in de parochiezaal van Schriek.

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - Editie Mechelen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio