Laatste Bouw Mee TD ten voordele van nieuwe Chirolokalen

Print

De nieuwe chirolokalen zoals ze er momenteel uitzien. Binnen is nog werk aan de winkel. Foto: GVA

Putte - De Chiro van Putte organiseert zaterdag voor een derde, en laatste, keer een Bouw Mee TD, ten voordele van de bouw van de nieuwe jongenslokalen op Ixenheuvel. Exact een jaar geleden werden de eerste stenen gelegd. Ondertussen is de nieuwbouw ver gevorderd en al water- en winddicht.

De huidige lokalen van de jongenschiro op de Gravenhoek hebben hun beste jaren stilaan gehad. De vrijwilligers stellen daarom alles in het werk opdat de Chirojongens tegen het begin van de zomervakantie hun intrek kunnen nemen in de nieuwe lokalen. Met wat de laatste Bouw Mee TD wordt, lanceren ze meteen nog een laatste warme oproep. “De fuif werd enkele jaren geleden in het leven geroepen om het project onder de aandacht te brengen en ook ouders en oud-leiding bij de bouw van de lokalen te betrekken. Voor de gelegenheid roepen we nog eens een laatste keer alle helpende handen op om mee de laatste loodjes te leggen, bijvoorbeeld voor de vloeren", legt volwassen begleider Danny Hendrickx uit.

Voorts kan de Chiro voor de afwerkingsfase ook nog een financiële impuls gebruiken. "Geïnteresseerden kunnen ons nog steeds steunen via renteloze lotenlening, en uiteraard via giften”, klinkt het. De laatste Bouw Mee TD vindt plaats op zaterdag 18 april in de parochiezaal van Putte, Patronaatsweg 1, 2580 Putte. De toegangsprijs bedraagt 5 euro, Discobar Volle Petrol zorgt voor de muziek.

Interesse om de Chiro te helpen? bouw@chiroputte.be

Lees het hele verhaal dinsdag in Gazet van Antwerpen - Editie Mechelen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio