© Kristof Van Rompaey

Brasserie 't Scenario pakt uit met nieuw concept op nieuwe locatie

Door de verkoop van het pand op de Mechelbaan moet uitbater Hans Verhaegen van 't Scenario na 18 jaar naar de overkant van het kruispunt verhuizen. Tot die tijd blijft de zaak op de vertrouwde plek.

“Het viel me emotioneel zwaar toen we te horen kregen dat het pand verkocht werd”, legt Hans verhaegen van 't Scenario uit. “We hebben ten slotte toch jarenlang met veel plezier op deze plek gewerkt. Maar anderzijds geeft de situatie ons hernieuwde moed om er met volle overtuiging tegenaan te gaan op een nieuwe locatie. Aan de overkant, op de Lierbaan, kocht ik enkele jaren geleden zelf een pand. We hopen rond mei op onze nieuw plek te kunnen starten.”

De uitbater benadrukt dat klanten tot en met de opening van de nieuwe zaak in het huidige pand terecht kunnen. Maar Verhaegen wil in het nieuwe pand ook uitpakken met iets nieuws. “Naast onze moderne keuken zal de josperoven centraal staan, een gesloten houtskooloven gestookt met wijnrankenhout waarin onder andere vlees gegrild wordt. Dat wordt ons stokpaardje, uniek in de streek.”

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - Editie Mechelen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio