BERCHEM SPORT. Jeugdwerking: paasstage in aantocht

Foto: Facebook: Jeugdopleiding K. Berchem Sport

BERCHEM SPORT. Jeugdwerking: paasstage in aantocht

Print
De jeugd van Berchem Sport zit niet stil. Sinds begin deze maand is de club naar jaarlijkse traditie begonnen aan de wafelverkoop. Keuze is er tussen chocolade- of vanillewafels, frangipane en carré confituur.

Een doos heb je al voor zes euro en voor een bestelling kan je terecht in het jeugdsecretariaat aan het Rooi. Vanaf 25 dozen zorgt de club voor levering aan huis. Voor meer informatie rond de wafelverkoop kan je altijd terecht op het secretariaat of telefonisch via het nummer 0497/570.206.

Overigens kan je ook nog altijd inschrijven voor de paasstage op Berchem Sport tijdens de tweede week van de vakantie, van 13 tot en met 17 april. In het kader van de Antwerpse sportweken is er plaats voor kinderen tussen 7 en 14 jaar. De kostprijs van 95 Euro omvat een broodje en drankje voor ’s middags. Inschrijven gebeurt via de website van de stad Antwerpen.

Tot slot doet de club een oproep aan bereidwillige medewerkers die het webteam van Berchem Sport willen ondersteunen. Geïnteresseerden doen best een mailtje naar website.jeugdkbs@gmail.com.

 

 

MEER VOETBALNIEUWS