© Herman Welter

© Herman Welter

1 / 2

BERCHEM: Oud-spelers halen herinneringen op tijdens stoofvleesavond

Geen stoel meer vrij! Met ruim 150 eters was de allereerste stoofvleesavond, vorige week vrijdag georganiseerd door de oud-spelers van Berchem Sport, een groot succes. Trouwe Berchem-fans konden zich verheugen aan de aanwezigheid van heel wat voormalige helden.

Kristof Somers

Van de jaren vijftig tot het recente verleden: uit alle periodes streken de oud-spelers - de ene al wat grijzer dan de andere - weer even neer op het Rooi. Een uitstekend moment voor de vedetten van weleer om elkaar nog eens te zien en herinneringen op te halen aan vroegere (gouden) tijden.

Op bovenstaande foto's herkennen we onder meer Eddy Crocaerts (links) en Patrick De Ruyter (topschutter in tweede klasse tijdens het seizoen 1985-1986, midden) met een oud krantenknipsel waarbij ongetwijfeld veel hilarische anekdotes werden bovengehaald.

In totaal tekenden een veertigtal oud-spelers present. Onder meer Pierre Van Staay, Ronny De Beuckelaer, Jan Corremans, Jos Van Pelt en Nicky Verboven schoven mee aan tafel. Ook de huidige A-kern kon samen met de technische staf niet ontbreken. Oud-voorzitter Hugo Claesen gooide er in zijn gekende stijl zelfs een speech tussen.

Meer foto’s van de stoofvleesavond kan je vinden op de facebookpagina van Berchem Sport.

MEER OVER Berchem Sport

Meer voetbalnieuws