© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

1 / 6
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Santa rijden in manege De Heide

Al ooit een paard met kerstlichtjes in de manen gezien en een rode kerstmantel op de rug? Dan moet u vandaag, zaterdag, in manege De Heide in Pulderbos gaan kijken.

Kristin Matthyssen

Yana Brys, die in manege De Heide rijdt, lanceerde enkele jaren geleden het Santa Rijden, en het is intussen uitgegroeid tot een fijne traditie op de zaterdag voor Kerstmis. Ruiters, lesgevers én paarden: iedereen is zo veel mogelijk verkleed en versierd. Zelfs sommige paarden dragen een kerstmuts met twee oortjes.

Voor de manege was 2017 een bijzonder jaar, want de oude boerderij werd afgebroken en er zijn zo'n 55 nieuwe stallen in aanbouw. Er komen ook nog een nieuwe binnen- en buitenpiste bij. "Ik wil langs deze weg ook al onze klanten speciaal bedanken voor hun geduld en begrip", zegt Ann Verloy. "Het is niet altijd even gemakkelijk met al die bouwwerken. Klanten waren ook zo vriendelijk hun stal tijdelijk af te staan op de momenten dat het mogelijk was toen we zelf even geen plaats hadden voor onze manegepaarden te stallen. Heel erg bedankt aan iedereen."

Vastgoed

Jobs in de regio