Staande ovatie voor De Pulse Nootjes

Print
Zandhoven - Kinder- en jongerenkoor De Pulse Nootjes onder leiding van Roosmarijn Sips met als solisten Kim Renuka Van Kuyk, Rozelien Gabriels (alt) en Jeroen Godon (piano) kregen een staande ovatie zondag na hun kerstconcert in de kerk van Pulderbos.

Het programma was heel divers, met bekende kerstliedjes als 'Er is een kinneke geboren', 'Midden in de winternacht' en 'Stille Nacht' tot zelfs een eigen versie van 'Een ster' van Stan Van Samang. Kim Renuka Van Kuyk bracht haar nummer Shanti van het gelijknamig kinderboek dat ze schreef over een weesolifantje, en ook haar eigen nummer Change the World en een heel mooi Amazing Grace. Rozelien Gabriels werd vorige week slachtoffer van het ijzelweer. Ze viel met haar fiets en liep een lichte hersenschudding en een hoofdwonde op. Haar programma moest lichtjes aangepast worden, maar aan haar zang merkte je niets van de valpartij. Samen met Kim zong ze een prachtige Halleluja van Leonard Cohen en Piu Jesu. Alle aanwezigen genoten van het zangtalent van eigen bodem en gaven zo'n overtuigend applaus dat er nog een bisnummer volgde.

Vrijdag 22 december om 20u doen De Pulse Nootjes met hun gastzangeressen alles nog eens over in de kerk van Viersel om 20u.    

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio