© rr

Wijn, gins en bubbels met oldtimers en lifestyle

Vinotaire houdt op 15 oktober van 14 tot 19u zijn zesde openflesdagen. Dit jaar wordt het een echte belevingshappening met oldtimers en aandacht voor lifestyle.

Kristin Matthyssen

"Wij zijn lid van een netwerkorganisatie BNI Vlaanderen waar ondertussen heel wat Zandhovense ondernemers lid van zijn", legt Kelly Verbergt uit. "Het is niet de klassieke middenstandvereniging. Tijdens onze openflesdagen proberen wij steeds enkele van deze collega-ondernemers mee in de kijker te zetten, zodat zij voor het grote publiek ook hun diensten of producten kunnen voorstellen aan een stand. Vrijdag houden we al een nocturne van 17 tot 22u en ook zaterdagnamiddag en -avond zijn de mensen welkom. Dit jaar maken we er op zondag 15 oktober iets speciaals van."

De Dr August Sniedersstraat waar Vinotaire in 2015 opende, zal vanaf 13u vanaf apotheek Denys tot aan het middenpleintje afgesloten worden. The Dub Cave uit Malle zal er zijn kleurrijke VW-busjes tentoonstellen. Ook een oldtimerclub uit Wommelgem is uitgenodigd om met enkele van hun pronkstukken langs te komen." Elke bezoeker kan uiteraard met zijn oldtimer langskomen op zondag en hem tussen de andere wagens parkeren.

"Tijdens deze opendeurdagen zullen ook Paul Van Tendeloo en Monique van Quality Nuts iets nieuws voorstellen, namelijk mooie gevulde geschenkmanden met een variatie aan speciale noten , al dan niet gevuld met een fles wijn of gin naar keuze. Zij brengen hiervan enkele voorbeeldmanden mee. Ook Herenkleding Duden uit Mortsel laat zien hoe zij voor hun mannelijke klanten een kostuum op maat samenstellen."

www.vinotaire.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners