Brandweer rolt rode loper al uit voor Soulsister en Laura Tesoro

Print

De brandweer zwoegt in de brandende hitte, maar dat zijn ze gewend. Foto: Brandweer Zandhoven

Zandhoven - De Vriendenkring Brandweer Zandhoven legde maandag al met vereende krachten de houten vloer op de jumpingpiste aan de Populierenhoeve voor de 39ste Brandweerfeesten. Het belooft vrijdag een geweldige dag te worden voor een openluchtoptreden, met aangename temperaturen en droog, zoals Weerstation Zoersel voorspelt. Er zijn vrijdag nog tickets aan de kassa te koop voor 22 euro.

Het feestweekend begint vrijdag 23 juni met een optreden om 20.30u van Laura Tesoro, die in 2016 meedeed aan het Eurovisie Songfestival, gevolgd door een optreden van Soulsister mét band om 22.30u. Nadien is er nog een afterparty met deejay Hans van Seven2One.

In samenspraak met de gemeente en hulpdiensten is er de nodige aandacht voor veiligheid. Flesjes, busjes, handtassen en rugzakken mogen niet mee op het terrein. Wat paraplu's betreft, wordt alleen een klein handmodel toegestaan. Wie met de fiets komt, krijgt een gratis consumptie.

Zaterdagnamiddag 24 juni vindt op het terrein achter De Populier vanaf 15u een kindernamiddag plaats. En zondag is het ontbijt.

Tickets voor het dubbelconcert van vrijdag kosten 22 euro en zijn te koop bij Copy-House en Bakkerij Coppé. Ze kunnen ook online gekocht worden. 

brandweerfeestenzandhoven@hotmail.com, www.event-tickets.be/brandweerfeesten

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio