© kma

Derde psychologisch-erotische thriller van Martine De Weerdt

"Mijn eerste boek met ondersteunende muziek"

Van een veelschrijver gesproken! Martine De Weerdt schreef met Doorstromers haar derde psychologisch-erotische thriller in een jaar tijd.

Martine De Weerdt runt op de Boudewijnlaan in Pulle Bistro Daxx. Het is bijna niet te geloven dat ze tussendoor ook nog eens zo veel boeken pent. Ze zit al halfweg haar vierde. “Ik ben een snelle schrijver, al moet ik wel zeggen dat ik nu veel meer aandacht schenk aan taal en grammatica dan in het begin. Daarom heb ik mijn eerste boek helemaal herschreven. Het komt binnenkort opnieuw uit, met een minder uitdagende coverfoto, want blijkbaar schrok die sommige mensen toch af .”

Voor Doorstromers liet De Weerdt zich inspireren door het computerspel The Sim. “In mijn boek spelen een 60-tal rijke en invloedrijke mensen letterlijk met het leven van onwetende armen. Er wordt in gemoord, en ja, ook de erotiek en de humor zijn weer aanwezig. Voor het eerst heb ik een boek met ondersteunende muziek geschreven. Onderaan de bladzijden staan verwijzingen naar nummers. Doorstromers vormt een drieluik met mijn vorige boeken, al kan je ze ook perfect afzonderlijk lezen.”

Er komt ook een geest in, daarom is de coverfoto wat magisch-realistisch.

Martine zit al halfweg haar vierde boek. "Ik merk dat sommige lezers mijn naam nu toch wat beginnen te kennen, want in Kontich was er al een bestelling geweest in de Standaard Boekhandel."

Ook in Essen, waar Martine vroeger een broodjeszaak had, heeft ze al een trouw lezerspubliek, mede door haar column in Noordernieuws.be.

Het boek dat 284 pagina’s (18,95 euro) telt (uitgeverij Lecturium) is o.a. te koop bij Bistro Daxx, Bol.com, en te bestellen bij Standaard Boekhandel.Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio