K Zandhoven SK heeft nieuw bestuur

Het nieuw bestuur, alleen Bert Schuerwegen ontbreekt. Foto: kma

K Zandhoven SK heeft nieuw bestuur

Print
Zandhoven - Derde provincialer K Zandhoven SK start aan de voorbereiding van het nieuw seizoen met een heel nieuw bestuur.

Paars-wit Koninklijke Zand­hovense Sportkring werd opgericht in 1924 en telt 350 leden. Het is daarmee een van de grotere sportclubs van de gemeente. Op 22 mei gaf de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering de fakkel door aan een nieuw team met het oog op een vernieuwende werking van de club.

Vorige week werd het nieuw bestuur verkozen. Johan Steylaerts is de nieuwe voorzitter. Stefaan Desmyttere (secretaris/communicatie), Gert Somers (penningmeester/boekhouding), Bert Schuerwegen (sportief verantwoordelijke), Wim Struyf (verantwoordelijke infrastructuur), Wim Vercammen (verantwoordelijke catering) en Alain Verdonck (verantwoordelijke evenementen/website) zetten mee hun schouders onder de voetbalclub. “We staan erop de uittredende ­leden, met in het bijzonder oud-voorzitter Jef Deckers, te bedanken voor hun jarenlange inzet voor de club op financieel, sportief en organisatorisch vlak. We hopen dit bij gelegenheid op een persoonlijke manier te kunnen doen door het toekennen van het erelidmaatschap”, zegt Johan Steylaerts.

“Zandhoven eindigde dit seizoen zevende. We hebben pas ver­nomen dat we komend seizoen in reeks C uitkomen, met ploegen zoals Halle, Poederlee en Lille als tegenstanders. Dat zijn aantrekkelijke verplaatsingen, dichtbij huis. Het zijn bovendien ploegen die toeschouwers lokken. We kijken ook al uit naar de derby tegen Halle. Reeks C is een zware reeks, maar wel de beste voor ons.”

 

Nieuwe spelers, maar ook trainers of mensen die willen helpen in de kantine of bij de terreinverzorging, zijn altijd nog welkom. Ook voor de nieuwe vrouwenploeg mogen voetbalsters zich nog aanmelden. “Vorig jaar zijn er bij de U6 24 spelertjes bij­gekomen, wat heel goed is. We ­hopen die trend door te kunnen zetten”, klinkt het.

Informatie via secr_k_zandhoven_ sk@ telenet.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio