Han Solo buiten strijd nadat hij vertrappeld werd door menigte

Han Solo moet nog rusten. Foto: rr

Lions Club Zandhoven tevreden met waardige vervanging

Han Solo buiten strijd nadat hij vertrappeld werd door menigte

Print
Zandhoven - Het klinkt als een grap uit een van zijn shows, maar stand-upcomedian Han Solo moet forfait geven voor zijn optreden in evenementenhal De Populier zaterdag, omdat hij vertrappeld raakte tijdens de Gulden Eiworp in Kruishoutem op paasmaandag. Bij de worp van het Gulden Ei ter waarde van 125 euro kwam hij ten val en werd hij onder de voet gelopen door de massa. Han Solo was een tijd buiten westen en liep een hersenschudding op.

“Zijn productiehuis Bloedbroeders liet ons donderdag weten dat hij nog moet rusten, maar het heeft gelukkig voor een waardige vervanger gezorgd”, zegt Luc Verwerft van de organiserende Lions Club Zandhoven. “Steven Mahieu komt zaterdag naar Zandhoven met zijn nieuwe show Zonder Filter, die in januari in première is gegaan en die blijkbaar goede respons heeft gekregen. Tickets zijn nog altijd te koop en kosten 20 euro.”

De bekende Arne Sierens regisseerde de nieuwe show van Mahieu. Reserveren kan via Lions-zandhoven.be. De opbrengst gaat naar de zorginstellingen in de regio.

Praktisch :

Website : www.stevenmahieu.be

Reserveren kan nog altijd op www.lions-zandhoven.be (inkomprijs 20 €).

De opbrengst gaat naar het goede doel, namelijk zorginstellingen in de regio.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio