VTI Zandhoven stunt: 140 van 533 leerlingen dragen maffe onesie op Dikketruiendag

Print

De twee winnende klassen samen met Thomas Wouters van de leerlingenraad en meneer Verbraeken. Foto: kma

Zandhoven - Ollever, de leerlingenraad van het VTI Zandhoven, daagde tijdens de Dikketruiendag vrijdag alle leerlingen uit om in een onesie naar school te komen.

Onesies zijn kledingstukken uit één stuk. De klas met de meeste onesies krijgt volgende week pannenkoeken. “T3MA en T1AC wonnen, want daar droeg iédereen van de klas een onesie”, vertelt voorzitter Thomas Wouters van de leerlingenraad. “Van de 533 leerlingen droegen er 140 een onesie. Zij kregen nog allemaal een koek.”

Zelfs de meester droeg een onesie, zoals je op de foto kan zien. "Het is een wisselonesie", vertelt meneer Verbraeken. "De klas had die meegebracht en straks geef ik hem door aan de volgende leerkracht."

Sommige leerlingen kwamen met hun onesie naar school gefietst of namen zelfs de bus in het pyjamakledingstuk. Anderen hadden een carnavalsonesie aan en kwamen als Pokémon, pinguïn of angry bird.

Ook in leefschool 't Zandhofje werd de Dikketruiendag gevierd om aandacht te vragen voor het klimaat. Daar droegen de kinderen gekke mutsen.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio