Nathalie Guns wordt knap tweede op Miss Fashion-verkiezing

Nathalie Guns (rechts) werd knap tweede op de verkiezing Miss Fashion 2017. Foto: Miss Fashion

Massenhovense wint wel Miss Friendship award en award voor beste promo en media, ze mag ook naar Jamaica of Australië als Pageant of the World

Nathalie Guns wordt knap tweede op Miss Fashion-verkiezing

Print
Zandhoven - Nathalie Guns uit Massenhoven is 1st Runner-Up Miss Fashion 2017 geworden zaterdagavond in Antwerpen. Alleen Anna Kapiteijn kreeg van de jury meer stemmen dan Nathalie. Een schitterende prestatie dus voor de mooie Massenhovense kleuterjuf.

"Het is een prachtige show geweest", laat Nathalie weten. "25 meisjes hebben zich van hun beste kant laten zien. Na een prachtige glitter and glammer openingsdans kwamen de verschillende defilés. Na het laatste defilé werden de awards uitgereikt. Zo won ik op een gedeelde plaats met een ander meisje Miss Friendship. Ook won ik de award voor beste promo en beste media. Vervolgens werd de top 10 bekend gemaakt. Na een laatste keer schitteren brak het spannende moment aan. Ik won de titel 1St Runner Up Miss Fashion 2017.  Een mooie tweede plaats dus."

Nathalie neemt het sportief op en wenst een dikke proficiat aan de Miss, Anna Kapiteijn en de 2de, 3de en 4de eredame. "Samen zullen we een fantastisch jaar tegemoet gaan. En last but not least kreeg ik nog de internationale titel Pageant of the world. Hier mag ik samen met 4th runner up België en Benelux gaan verdedigen in Jamaica of Australië. Waar precies valt nog even af te wachten, spannend dus."

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio