Wie wordt het grootste clubhart van Zandhoven?

Print

Ines De Schutter Foto: Blackbirds

Zandhoven - Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor ontvingen de clubs een unieke code.

In Zandhoven zijn er al 3 nominaties voor de titel.

*Hockeyclub Blackbirds nomineerde Ines De Schutter, die omschreven wordt door haar clubgenoten als secretaris/manusje van alles. Volgens de hockeyclub moet u op Ines stemmen omdat:

"Zij gaat ten volle om deze opstartende club goed te laten draaien!! We moeten roeien met de riemen die we hebben en zij doet dat altijd met een glimlach, altijd positief!! Ze doet ook enorm veel achter de schermen, iets wat vaak onderschat wordt. Gewoon een bangelijke madam!"

------------------------

*BMX-club De Molensprinters uit Massenhoven nomineerde voorzitter Marcel Bollansée omdat:

"Als voorzitter is Marcel de sturende kracht binnen de club. Hij staat klaar met goede raad. Hij is ook op iedere wedstrijd aanwezig om zijn sporters aan te moedigen. Zelfs wanneer BMX zijn populariteit verloren had (20 jaar geleden), is Marcel er steeds blijven in geloven. Dank zij zijn gedrevenheid heeft de club zijn BMX-piste kunnen aanleggen. De club bestaat van 1997, maar Marcel was al actief in de BMX-wereld. Daarom verdient hij het clubhart."

----------------------

*Okra Trefpunt 55 Pulderbos (fietsen, wandelen, petanque enz.) nomineerde bestuurslid Agnes Van den Brande omdat: 

"Zij staat steeds paraat voor de versiering van de zaal, het uitstippelen van de wandeldagen, de kaartmiddagen, hulp in de keuken en zelfs bij de papiercontainer. Bovendien heeft ze de langste staat van dienst als bestuurslid."

----------------------

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze ontvingen daarvoor een unieke code.  Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart.