Rotondes en bermen N14 nu netjes gemaaid

Print
Zandhoven - De gemeenteraad van Zandhoven slikt zijn klachtenbrief naar het Agentschap Wegen en Verkeer over het onkruid in.

Tijdens de gemeenteraadszitting van juni werd het voornemen geuit een klachtenbrief te sturen naar het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), omdat het onkruid in de bermen en op de rotondes van de pas heraangelegde N14 inZandhoven en Massenhoven schandalig was. Het was de bedoeling nu bij de eerstkomende gemeenteraad na de vakantieperiode die brief op te stellen, maar van dat voornemen wordt nu afgezien.

“AWV heeft intussen alles gemaaid”, vertelt burgemeester Luc Van Hove (CD&V). Dat ook de pas aangeplante, maar nadien overwoekerde bodembedekkers op de rotondes mee werden weggemaaid, deed wel de wenkbrauwen fronsen. Gemeenteraadslid Paul Stulens (Vlaams Belang) wees erop dat die maaibeurten voor files zorgen. “Onlangs zag ik nog dat een ambulance niet door geraakte aan Hooidonk. Dat was te voorzien”, zei Stulens. “Als je alle tweevaksbanen overal tot één rijstrook herleidt.”

(kma)

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio