Wisselbeker Toon De Schutter in sporthal Het Veld

Jong Zandhoven '98 won de eerste beker. Foto: Kevin Verboven

Zaalvoetbalploegen uit verschillende deelgemeenten strijden om trofee

Wisselbeker Toon De Schutter in sporthal Het Veld

Print
Zandhoven - Met steun van de gemeente en de sportdienst van Zandhoven vindt vrijdag 9 september vanaf 20u voor de tweede keer een tornooi plaats tussen de zaalvoetbalploegen van Groot-Zandhoven in Het Veld.

Wat ontstond als een idee aan de toog, groeide vorig jaar uit tot een geslaagde eerste Beker van Groot-Zandhoven-zaalvoetbal in sporthal Het Veld in Zandhoven.

Deze vrijdag, 9 september om 20u, vindt de tweede editie plaats. De naam van de beker is omgedoopt tot Wisselbeker Toon De Schutter, genoemd naar de in juli op de brug vanViersel verongelukte voorzitter van ZVC Cool Down. De 32-jarige De Schutter uit Pulle liet een vrouw, twee jonge kindjes en een plusdochter achter. Hij was een fervent supporter van KV Mechelen en had een groot hart voor voetbal.

De zaalvoetbalclub die het ­tornooi drie keer wint, komt in het bezit van de felbegeerde ­wisselbeker. Vorig jaar versloeg Jong Zandhoven '98 uit Zandhoven All-Stars Pulderbos in de finale. Cool Down uit Massenhoven werd derde en Cine Rex Zandhoven vierde.

Deze vrijdag begint het tornooi om 20u met de wedstrijd tussen Cine Rex Zandhoven en Cool Down Massenhoven. Om 20.30u speelt All-Stars Pulderbos tegen Jong Zandhoven

98. De finale wordt verwacht rond 21.40u. Supporters zijn welkom op de grote tribunes.

Vorig jaar werd er ook nog lang nagefeest in de cafetaria van Het Veld.

(kma)

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio