© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

1/22

Topdag voor Muziek Molen Zandhoven: "Hier krijg ik kiekenvel van"

MuMoZa (Muziek Molen Zandhoven) in de schaduw van de windmolen van Pulderbos kende een topzondag, met steengoede muziek, gevarieerde kinderanimatie en veel gezelligheid. Zaterdag was het iets minder.

"We gaan nu evalueren of we opnieuw voor het concept van twee aparte zondagnamiddagen kiezen, in plaats van het experiment van dit jaar om alles op één weekend te concentreren", zegt Ludo Konings. "Ik ben precies geneigd om opnieuw voor de oude formule te kiezen."

Het publiek was enthousiast. "Hier krijg ik kiekenvel van", zei Jef Van de Vel uit Halle-Zoersel over het optreden van De Schorre en Luc Canters. "'s Zomers bezoek ik veel festivals in de omgeving. Als ze me dit afpakken ga ik dood."

Els Schellekens van beleefboerderij Het Eigen Zijn uit Viersel, die er met een mobiele kinderboerderij stond, had een fret meegebracht voor molenaar Ludwig Lenaerts. Voortaan heeft de windmolen van Pulderbos dus opnieuw een muizenvangende mascotte, Baloe de Fret genaamd. Ook gespot: een paar coole festivalbaby's met hoofdtelefoon om hun oortjes te beschermen.Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio