Meester Denniz vormt team met meisjes van K3

Meester Denniz met Klaasje, Marthe en Hanne. Foto: RR

Massenhovense onderwijzer maandag 11 juli in amusementsprogramma op vtm

Meester Denniz vormt team met meisjes van K3

Print
Zandhoven - Denniz Van Linden (21) uit Massenhoven vormt maandag 11 juli een team samen met de meisjes van K3 in het zomers VTM-amusementsprogramma Is er Wifi in Tahiti? "Ik vergat een handtekening te vragen", zegt hij.

Dat van die handtekening klinkt als een detail, maar is het niet. “Mijn leerlingen namen het mij kwalijk”, lacht Denniz, die net zijn eerste schooljaar achter de rug heeft als leerkracht in de gemeentelijke basisschool in Massenhoven en Zandhoven. In Massenhoven geeft hij 12 uren les in het derde leerjaar, in Zandhoven vier uren in het vijfde leerjaar, en dan heeft hij nog vier zorguren. De opnames van Is er Wifi in Tahiti dateren van half juni.

“Ik keek vorige zomer geregeld zelf naar dat spel- en quizprogramma. Toen ik de oproep zag dat ze nog kandidaten zochten, heb ik me aangemeld. In mei moest ik een test afleggen en een gesprekje gaan doen bij het productiehuis. Dat viel mee. Mijn leerlingen konden het eerst niet geloven dat ik geselecteerd was. Toen ze hoorden dat ik met de meisjes van K3 mocht samenspelen, waren sommige kinderen jaloers. Spijtig genoeg ben ik vergeten een handtekening te vragen aan de K3’tjes. Dat vonden mijn leerlingen ook jammer. Maar gelukkig had ik een foto met Klaasje, Marthe en Hanne.”

De huidige K3 zijn leeftijdsgenoten van Denniz. Zelf groeide hij op met de oude K3. “Ik ken hun liedjes dan ook vrij goed. Klaasje, Marthe en Hanne waren heel sympathiek. Ze zijn wel competitief ingesteld en wilden absoluut winnen. Ik ga nog niet verklappen of het uiteindelijk ook gelukt is. De prijs voor de winnaar is altijd een reis. We moesten het opnemen tegen De Romeo’s. Mijn collega’s grapten nog dat ik een meisje van K3 moest meepakken. Marthes vriend, de zoon van Gert Verhulst, heb ik ook gezien tijdens de opnames. Het waren allemaal heel sympathieke mensen.”

Denniz met een Z

Presentator Niels Destadsbader wou weten waarom Denniz’ naam met een ‘z’ geschreven wordt. “Mijn moeder is van Turkse origine. Ze wou graag dat Dennis op zijn Turks geschreven werd, wat dan Deniz zou zijn. Maar toen mijn vader mijn geboorte ging aangeven, is er een misverstand gebeurd, waardoor het nu Denniz met twee n’en én een z is geworden.”

Denniz is voetbaltrainer bij de jeugd van SK Zandhoven. Volgend seizoen traint hij de U10. “Ik doe dat heel graag, net zoals ik ook wel graag zou acteren. Daarom dat ik geregeld meedoe als edelfigurant op televisie. Zo was ik al te zien in Familie en Hallo K3. Onlangs deed ik nog mee aan opnames van het nieuw programma van Stan Van Samang. Mijn grote droom is om Ketnet-wrapper te worden. Hopelijk word ik eens opgemerkt.”

 Maandag 11 juli, 20.30u, Is er Wifi in Tahiti? op VTM

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio