© kma

© kma

© kma

© kma

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Klaar om goulash te maken van tegenstander vanavond

Biljarters spelen met rode, gele en zwarte bal om Rode Duivels te steunen

Het gerenommeerd biljartcafé de Vogelzang in Pulderbos heeft een stunt bedacht om de Rode Duivels aan te vuren: zolang onze nationale helden in het EK in Frankrijk blijven, spelen de biljarters met rood, geel, zwart. De traditionele witte biljartbal werd speciaal zwartgelakt. Het origineel idee komt van Ludo Konings.

Kristin Matthyssen

De Vogelzang heeft een stevige biljartersbasis, er komen zelfs professionele biljarters spelen. Onlangs speelden nog drie ploegen met thuisbasis in de Vogelzang, namelijk ploeg AS Keukens, ploeg Garage Vandoninck, en ploeg Vogelzang 2, kampioen in de competitie Antwerpse Drieband Liga. De biljartkampioenen worden in juli ontvangen in het gemeentehuis.

Zondagmiddag zaten alle fans van de Rode Duivels al present om Hongaarse goulash te maken van de tegenstanders van vanavond. Zelfs de trouwe caféhond heeft een tricolore manteltje. Hopelijk moeten de driebanders van café Vogelzang nog tot 10 juli, de dag van de EK-finale, met een zwarte biljartbal spelen.MEER OVER EK Voetbal in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio