© RR

© rr

1 / 2

Nog tickets beschikbaar

Stan Van Samang blikvanger op 38ste Brandweerfeesten Zandhoven

De 38ste Brandweerfeesten Zandhoven op 24,25 en 26 juni worden de grootste in hun geschiedenis. Daar heeft het concert van Stan Van Samang uiteraard alles mee te maken.

Kristin Matthyssen

Vrijdagavond 24 juni is het eindelijk zover. Na een lange voorbereiding van het feestcomité komt Stan Van Samang een concert geven voor Zandhoven en omstreken.De ticketaanvragen komen van over heel België. De oudste Zandhovense fan die absoluut de Stan wil zien is 86 jaar.

De zandpiste aan de evenementenhal wordt voorzien van 2000m2 houten vloer en een team van 110 helpers staat klaar voor de catering en veiligheid.

Vrijdag om 17.00u gaat de poort al open voor de “die hard fans” van Stan en starten we om 18.00u met een afterwork-party met DB Eleven.

Om 20.30 u volgt M.I.A. ( Mortelmans In Akse). Deze mannen brengen je met hun Nederlandstalige Pop-Rock in de perfecte sfeer voor het concert van Stan Van Samang dat rond 22.15u start. Het kippenvelmomentje van de avond gaat komen wanneer Stan zijn grote hit “Een ster” voor Zandhoven zingt.

Om middernacht gaat de muziek verder in de evenementenhal voor de afterparty met DB Eleven . Voor deze avond is er in samenwerking met de politie en Gemeente Zandhoven een verkeersplan uitgewerkt dat U naar 1 van de 4 parkings brengt. Het terrein is groot genoeg zodat er nog steeds tickets beschikbaar bij de verkooppunten in Zandhoven en online. (zie onderaan)

Na het succes van vorig jaar is de zaterdagnamiddag opnieuw voor de kinderen. Vanaf 15.00u is er een nieuw parcours met brandweerspelen voor kinderen tot ongeveer 12 jaar voor onze 2e editie van “Zodra het kan, word ik brandweerman”. Voor de hongerigen zijn er weer pannenkoeken en hamburgers te verkrijgen. Kinderen kunnen op de dag zelf ter plaatse inschrijven. Zaterdagavond sluiten we af met een gezellig samenzijn.

Op zondagmorgen staat traditioneel het groot ontbijt op het programma. Het grootste familiale ontbijt van Zandhoven wil dit jaar de grens van 1000 ontbijters overschrijden. Zondag is iedereen welkom tussen 09.00 en 13.30u !

Vergeet vooral je blauwe steunkaart niet in de urne te steken op één van de drie dagen. Hiermee kan je een fiets, TV of 1 van de andere 3 prijzen winnen. De trekking van de tombola volgt na het ontbijt.

Alles vindt plaats in en aan de evenementenhal De Populier aan de Populierenhoeve 22 in Zandhoven

Tickets Online : www.event-tickets.be/stanvansamang

Tickets in Zandhoven nog beschikbaar bij Copy-house en Bakkerij Coppé

Brandweerfeesten infolijn van 10.00 tot 22.00u : 0472/63.82.17 (Gert)Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio