Titel smaakt zoet

Voetbalkampioen om duimen en vingers van af te likken

Print

Bakker Copé met een kleine Club Brugge-taart. Er waren ook grotere formaten en Anderlechttaarten, die na het verlies misschien wat zuur gesmaakt zullen hebben. Foto: kma

Zandhoven - Bakkerij Coppé-Lenaerts uit Zandhoven verkocht voor de titelmatch in alle formaten taarten van Anderlecht en Club Brugge. Bakkers Benny en zijn zoon Sven Coppé supporteren zelf voor blauw-zwart.

“Het dateert nog uit de tijd dat we vroeger met een groep vanuit Zandhoven naar de Europese matchen van Club Brugge gingen kijken als supporters”, vertelt Benny Coppé. "Ook mijn zoon is fan van Club Brugge, net als zijn vriendin en haar stiefvader."

De lekkere voetbaltaarten gingen vlot over de toonbank. Een klant vroeg zelfs naar een Beerschottaart. Een dame durfde nog geen Anderlechttaart kopen, uit schrik om ze naar haar hoofd geworpen te krijgen mocht het zondag fout aflopen voor paars-wit, hetgeen ook gebeurde. Coppé houdt zich nu al klaar voor een volgende uitdaging: net als tijdens het WK gaat hij in in juni tricolore EK-taarten en eclairs gaat maken als steun aan de Rode Duivels. 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio