Wie wordt het Grootste Clubhart van Zandhoven?

Zandhoven is een sportieve gemeente. Foto: Zandhoven is een sportieve gemeente.

Wie wordt het Grootste Clubhart van Zandhoven?

Print
Zandhoven - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub.

Al twee weken is Gazet van Antwerpen op zoek naar Het Grootste Clubhart. De verkiezing loopt nog tot eind volgende week. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

 

In Zandhoven zijn er op dit moment 2 genomineerden. Het gaat om Vera Van den Bossche, al ruim veertig jaar lid van Viersel Waterski Club en ook al jaren de trouwe, toegewijde secretaris. "Ons Vera is onvervangbaar, zo bestaat er geen tweede", motiveert voorzitter Jules Leyen. In Pulderbos is Roel Truyen het grote clubhart en de drijvende kracht achter zaalvoetbalclub All Stars. Hij werd door zijn clubmakkers genomineerd voor zijn inzet.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio