© RN

36 lopers halen meet in Sterrenloop op 10 Miles voor vzw Met Lege Handen

36 lopers haalden de finish van de 10 Miles ten voordele van de vzw Met Lege Handen, een lotgenotenvereniging voor ouders van een overleden baby. De Sterrenloop leverde 916 euro op, meldt Dono, de website van de 10 Miles waarop alle goede doelen die gesteund konden worden. Een succes, want het streefdoel van Rietje Nuyts uit Pulle die de Sterrenloop organiseerde, was 200 euro.

kmatthyssen

Rietje is de mama van Finn (3) en Wietse. Zij en haar man vonden na het overlijden van Wietse, die slechts enkele dagen oud mocht worden, veel steun bij 'Met Lege Handen vzw'. Dit is een organisatie van lotgenoten die de ouders van een overleden baby informeert en begeleidt.

36 ouders, familie, vrienden en sympathisanten van sterrenkindjes liepen de 10 Miles uit. "De sfeer was fantastisch", laat Rietje Nuyts weten. "Iedereen was heel gemotiveerd en liep op zijn eigen tempo. De muziek, deejays, mensen die je naam roepen zorgden voor een ongelooflijke ervaring. Ik ben zo blij dat ik dit voor onze kindjes heb kunnen doen. Het geeft een ongelooflijk gevoel te weten dat je zo gesteund bent. Wietse heeft me vandaag de kracht en de energie gegeven om er een mooi moment van te maken."

www.dono.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lopers van Antwerpen