Twee Antwerpse advocatenkantoren genomineerd voor Trends Legal Awards

Advocaten Essenzia Foto: E

Twee Antwerpse advocatenkantoren genomineerd voor Trends Legal Awards

Print
Antwerpen / Antwerpen 2060 - Op de Trends Legal Awards die op 22 april werden uitgereikt in Brussel, werd het Antwerps kantoor Essenzia Advocaten genomineerd in de categorie 'litigation en arbitrage'.

Het team van Essenzia Advocaten, 16 mensen sterk, was bijzonder fier dat zij stand hielden tussen alle grote Brusselse kantoren. Medeoprichter en vennoot Nick Peeters zegt: "Dit is een erkenning voor onze manier van werken. Onze naam zegt het zelf: we focussen steeds op de essentie."

In de categorie voor beste advocatenkantoor in intellectuele eigendom (IP) werd het Antwerps advocatenkantoor Van Innis en Delarue genomineerd. De award werd uiteindelijk gewonnen door het internationale kantoor Bird & Bird, maar Van Innis en Delarue is blij met de erkenning tijdens de Trends Legal Awards.

Het kantoor, dat in 2013 in Antwerpen opstartte, richt zich vanuit Antwerpen heel specifiek naar mensen en ondernemingen die op een hoog niveau met innovatie en creativiteit bezig zijn. “Wij zijn het enige kantoor in Antwerpen dat in het intellectueel eigendomsrecht gespecialiseerd is en hebben, zelfs naar Europese normen, een onovertroffen expertise op het vlak van designgoederen, zowel wat de bescherming van hun vormgeving betreft als de bescherming van de merken waaronder ze verkocht worden. Ons kantoor is, alhoewel relatief nieuw, een vertrouwd adres voor een aantal toonaangevende namen uit de wereld van het product-design en de luxegoederen, en wij zijn huisadvocaat voor enkele van de meest exclusieve merken ter wereld in de fashion industry”, vertelt Dieter Delarue.

Enkele referentiecliënten zijn Christian Louboutin, Longchamp, Alexander Wang, Stella McCartney, Levi Strauss, Studio 100, HaleBob, Tomorrowland, Jenni Kayne, Roxanne Lowit, Fashion Club 70, Pixmania, Kipling, Napapijri, XL Boom, C-Power en HP.

Op de foto ziet u van links naar rechts: Marc Delannoye, Marianne Van Tilborgh, Nick Peeters en Anthony Godfroid.

 

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio