Den Artist trakteert personeel uitgebrande De Vlegel op friet met biefstuk

De Vlegel in Den Artist Foto: Dirk Van de Velde

Mortselse brasserie waarschijnlijk half april alweer open

Den Artist trakteert personeel uitgebrande De Vlegel op friet met biefstuk

Print
Mortsel - Joël Gemeiner van brasserie Den Artist in Antwerpen trakteerde dinsdagavond het hele team van de uitgebrande brasserie De Vlegel uit Mortsel op biefstuk-friet.

Patrick Ghys van De Vlegel was aangenaam verrast door de geste. “Het toont aan dat er toch nog een grote collegialiteit bestaat onder de horecamensen”, zegt hij. “Ik vind het een prachtig gebaar van Joël. We hebben elkaar beter leren kennen met de acties rond de witte kassa.”
Al het personeel van De Vlegel, 35 mensen in totaal, mochten gratis biefstuk-friet komen smullen in Den Artist. “Ik werk met heel wat Spaans personeel”, zegt Patrick Ghys. “Ze mochten onlangs ook tegen de minimale prijs in Las Manas gaan eten. Allemaal uit medeleven.”
Een week na de brand, heeft Ghys al uitzicht op de heropening. “De Vlegel gaat normaal de tweedeweek van aprilweer open.
We gaan het oude gedeelte van De Vlegel opnieuw openstellen met een doorsteek naar het Chinees restaurant ernaast. Zo moeten onze klanten niet lang in de kou blijven zitten. Ik ben er zelf van geschrokken de voorbije dagen hoe snel gespecialiseerde firma’s ruimtes met rookschade weer helemaal kunnen schoonmaken. Het grillgedeelte achteraan daarentegen valt niet meer op te lappen. Daar zal de renovatie wat langer duren.” 
 

KMa

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio