Lachen met William Boeva

William Boeva Foto: gva

Lachen met William Boeva

Print
Zandhoven - Lionsclub Zandhoven/Land van Playsantië heeft op 28 maart stand-upcomedian William Boeva te gast.

Nadat Guga Baúl, Gili, Michaël Van Peel, Youssef El Moussaoui, Bert Kruismans en Nigel Williams de revue gepasseerd zijn, organiseert Lionsclub Zandhoven/Land van Playsantië, op 28 maart a.s. voor de eerste maal in de regio, een optreden van een nieuwe Vlaamse reus onder de stand-upcomedian : WILLIAM BOEVA.

Wie is William Boeva  ?

Met zijn volle 1m37 aan de linkerkant en 1m42 aan de rechterkant is rasechte Antwerpenaar William Boeva (°1985) de grappigste dwerg der Lage Landen.

Gewapend met een 5cm hoge kuif, een kunstheup en een handvol grappen trok hij in 2009 naar het befaamde comedycafé “The Joker” in Antwerpen om er, zoals hij zelf zegt “keihard op zijn bakkes” te gaan. Maar William Boeva had van het podium geproefd en zette door.
En dat werd beloond.
In 2010 krijgt hij de publieksprijs op de Culture Comedy Award, in 2012 wint hij Humo’s Comedy Cup en sinds 2014 treedt hij op met een eigen avondvullende comedyshow “Megalomaan”. Momenteel presenteert hij ook het verborgen-camera-programma “Balls of Steel” op 2BE.

Met een mond groter dan zijn gestalte geeft William “zijn” kijk op de samenleving. Hij wil dat de mensen zijn wereld leren kennen, want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…

De voorstelling praktisch :

De voorstelling vindt plaats op 28 maart a.s. in De Populier, Populierenhoeve 22 in Zandhoven en begint om 20.00 u.

De toegang bedraagt 20 euro. Een all-in arrangement heb je voor 65 euro. Voor dat bedrag krijg je een inkomkaart, een gereserveerde plaats, een diner, bestaande uit aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en koffie, witte en rode wijn, water en frisdrank. Het diner vindt plaats in het gekende restaurant De Engel, Langestraat 12 in Zandhoven en vangt aan om 17.30 u. stipt. Beperkte plaatsen.

Kaartverkoop : reserveer bij voorkeur via de website www.lions-zandhoven.be. Reservatie en betaling vooraf (ten laatste op 20 maart) zijn verplicht met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en de gewenste aantallen. Betalen gebeurt op rekeningnummer IBAN BE48 363083185927 (BIC BBRUBEBB). De kaarten zullen dan op 28 maart klaarliggen aan de ingang van de zaal (of het restaurant). Meer info krijg je via 0476/42 74 90.

De opbrengst gaat zoals andere jaren integraal naar het goede doel, met name de sociale zorgcentra uit de regio.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio