© Toverfluit

© Toverfluit

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Oude liefde roest niet

Op vrijdag 6 februari kunnen alle senioren van Zandhoven, Malle, Brecht, Zoersel, Wijnegem en Schilde weer genieten van een heerlijke dansnamiddag in De Toverfluit in Halle-Zoersel.

kmatthyssen

Al enkele jaren werken deze zes gemeenten samen rond gezondheid. Een van de meest bekende activiteiten die ze samen organiseren, is ongetwijfeld de seniorenfuif. Het Valentijnsbal in De Toverfluit moedigt senioren op een gezellige manier aan om extra te bewegen. Door veel te bewegen, verkleint immers de kans op vallen aanzienlijk. De algemene doelstelling is dan ook ouderen aansporen om zo lang mogelijk fit en actief te blijven.

De opkomst tijdens de vorige editie was zo groot dat ze nu – dankzij de 10.000ste danser in de week van de valpreventie 2014 – een gratis Zumba Gold sessie voor alle deelnemers aan de fuif kunnen aanbieden én een leuke attentie.

Om 14 uur zal het live-orkest ‘Enjoy’ het beste van zichzelf geven om de dansnamiddag op gang te trekken. Vanaf 14.30 uur kan iedereen deelnemen aan een workshop Zumba Gold onder begeleiding van Filip D’Haeze.Zin om mee te doen en andere senioren uit de buurt en omgeving te leren kennen? Schrijf je dan nog snel in bij Heidi Desnyder (03-410 16 54 | heidi.desnyder@zandhoven.be). Deelname is gratis (consumpties te betalen).

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio