Schrijfster Griet Op de Beeck komt voor Toast Literair naar Pulderbos

Griet Op de Beeck Foto: Davidsfonds

Schrijfster Griet Op de Beeck komt voor Toast Literair naar Pulderbos

Print
Zandhoven - Davidsfonds Zandhoven is blij dat tijdens het nationaal Davidsfonds-evenement Toast Literair op zondag 18 januari een van de toppers Griet Op de Beeck mee aanschuift op het luxe-gezinsontbijt in het gemeentezaaltje van Pulderbos

In september 2014 heeft zij haar tweede roman “Kom hier dat ik u kus” uitgebracht. Voordien heeft Griet tien jaar als dramaturg in het theater gewerkt bij o.a. Compagnie de Koe, Brugge 2002 en Het Toneelhuis.

“Kom hier dat ik u kus” kwam meteen binnen op nummer één in de hitparade en is ook Boek van de Maand van het De Wereld Draait Door-boekenpanel. Het is al aan zijn tiende druk toe.

Griet Op de Beeck debuteerde in januari 2013 met “Vele hemels boven de zevende”, een roman over vijf verschillende mensen, met mekaar verwant, die stuntelend overeind proberen te blijven in dit lastige en prachtige leven.

De roman werd onder meer geprezen door Tom Lanoye, Peter Verhelst, Jan Leyers en Rik Torfs, en stootte meteen door tot de top tien, waar het vele maanden standhield.

Na Griets deelname aan het Canvas-programma “Alleen Elvis blijft bestaan” op 18 oktober 2013 verscheen het boek opnieuw in de hitlijsten.

Momenteel werkt Griet mee aan het scenario van de film “Vele hemels boven de zevende” die Jan Matthys (o.m. Quiz me quick, In Vlaamse velden) gaat regisseren. Samen met hem bereidt ze ook andere nieuwe fictieprojecten voor.

Aan de hand van fragmenten uit haar boeken legt Griet uit hoe zij geworden is, wie zij is en raakt ze en passant aan de belangrijke thema’s van haar twee succesrijke romans.

Een ontbijt om niet te missen dus!

Terwijl de volwassenen luisteren naar Griet Op de Beeck, worden onze jongste mede-bezoekers geanimeerd met grappig verteltheater door bachelor-studenten van de LUCA School of Arts uit Leuven.

 

  • Deelname:
    • Luxe-ontbijt met champagne + spreker: € 15,-/pers (>12 jaar)
    • Luxe-ontbijt met grappig verteltheater: € 10,-/pers (<12 jaar)

 

  • Plaats en datum: 18 januari 2015 - Gemeentezaaltje Pulderbos, Dorp 12 - 09u00.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio