© Gmax

Lierse wint eerste oefenmatch in Zandhoven met 0-8

Zonder Ludovic Buysens (huwelijk), Dylan De Belder (begrafenis) en El Ansri en Habarugira (beiden geblesseerd) behaalde Lierse in zijn eerste oefenpot een vlotte 0-8 zege bij derdeprovincialer Zandhoven.

Kurt Guldentops

De Pallieters verdeelden de acht goals netjes over beide helften. In een pot éénrichtingsvoetbal troffen Frans met een kopbal en Kuffour met een schot nog binnen het kwartier telkens de paal. Aanwinst Joachim had amper negen minuten nodig om zijn eerste goal in het shirt van Lierse te netten. Ook Allach, Kuffour en Ankomah scoorden nog voor rust.

Na de pauze bracht Eric Van Meir een compleet nieuw elftal tussen de lijnen. Onder meer Hafez en Kasmi maakten zo hun rentree in het shirt van Lierse. Bruylandts en Hafez dikten aan en ook de sterk ingevallen Kwateng pikte zijn goaltje mee. Bruylandts legde de eindstand vast van op de stip. De achttienjarige Griekse tester, van wie Lierse de naam niet vrij wou geven, draafde eveneens na rust op.

LIERSE: (eerste helft) Vanhamel, Vinck, Frans, Weuts, Poelmans, Galal, Ankomah, Benson, Allach, Kuffour, Joachim.

LIERSE: (tweede helft) De Busser, Kwateng, Griekse tester, Yakubu, Hafez, Bougrine, Sabaouni, Tahiri, Kasmi, Barakat, Bruylandts.

DOELPUNTEN:: 7’ Allach 0-1, 9’ Joachim 0-2, 32’ Kuffour 0-3, 41’ Ankomah 0-4, 67’ Bruylandts 0-5, 69’ Hafez 0-6, 79’ Kwateng 0-7, 81’ Bruylandts (strafschop) 0-8.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio