Karim Hafez keert terug naar Lierse

Karim Hafez Foto: Belga

Karim Hafez keert terug naar Lierse

Print
Amper drie dagen nadat hij afscheid nam van de spelersgroep van Lierse streek Karim Hafez vandaag terug neer op het Lisp.

De linkerflankspeler trok maandag naar Griekenland om er een contract te tekenen bij AEK Athene, maar de Griekse club en Lierse kwamen uiteindelijk niet tot een akkoord over de huurovereenkomst. Woensdag  werden de gesprekken stopgezet en keerde Hafez terug naar Lier, waar de verdediger de trainingen dra zal hervatten. Hafez is in principe speelgerechtigd voor de eerste competitiematch zondag in Koksijde.

Lierse reageerde verbolgen op de berichten dat Wanderson een contract bij het Spaanse Getafe ondertekende. Volgens vader Wamberto verkreeg zijn zoon de vrijheid bij de FIFA, maar dat betwist Lierse ten stelligste. “Daar hebben wij absoluut geen weet van”, reageert teammanager Roel Rymen. “Wij betalen het loon van Wanderson, hij rijdt rond in een auto van de club. Hij zal altijd Lierse moeten passeren om een toekomst te hebben als voetballer.”

Voor de eerste competitiematch in Koksijde trekken de Pallieters op afzondering. Habarugira (enkel) stoomt zich klaar. Voor Masika komt de match zoals eerder aangekondigd te vroeg.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio