© Tot Straks

Restaurant 'Tot Straks' heropent de deuren

Op zondag 1 juli heropent 'Tot Straks', het bekende restaurant op de Bredabaan dat al enkele jaren gesloten is. De vorige eigenaar deed de zaak dicht met de heraanleg van de Bredabaan.

kdm

Cristian Schrauwen die toen in Tot Straks werkte kwam onlangs terug in contact met de oude zaakvoerder en contacteerde Matthias Goor, een vriend van hem waar hij ook vroeger mee samenwerkte. Samen gaan ze de uitdaging aan om het restaurant terug op de kaart van Merksem te zetten.

'We gaan met Tot Straks in dezelfde lijn verder als vroeger, maar met onze eigen accenten', zegt Matthias. 'We willen terug de gezellige sfeer van toen brengen maar met onze eigen kaart. We bieden terug zoals vroeger een lunch aan met broodjes, 's avonds gaan we voor een beperkte klassieke kaart maar hoog op smaak gebracht door onze chef. Verder natuurlijk ook pannenkoeken en enkele seizoengebonden suggesties zoals bijvoorbeeld mosselen.'

De zaak moet volgens de nieuwe eigenaars voor iedereen toegankelijk zijn daarom willen ze een kaart aanbieden aan democratische prijzen. Als extra komt er ook een terras buiten.

Je kan Tot Straks vinden op de Bredabaan 332 in Merksem en je kan ook de website bezoeken www.tot-straks.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio