Stad onderzoekt uitbreidingsplannen voor club van wereldkampioene Daniella Somers

De club steunt financieel een weeshuis in Thailand met kinderen die HIV of AIDS hebben. Volgens Daniëlla Somers een project dat perfect past in hun club omdat vele boksers met muay thai een deel van de Thaise levensstijl hebben overgenomen. Foto: The Bulldogs

Stad onderzoekt uitbreidingsplannen voor club van wereldkampioene Daniella Somers

Print
Merksem / Antwerpen - De Merksemse Thai-en Kickboxclub The Bulldogs heeft wegens het grote succes van de club nood aan een betere en grotere accommodatie. De stad Antwerpen onderzoekt waar ze de club van achtvoudig wereldkampioene Daniella Somers kan steunen.

Het was districtsraadslid David Dogge (N-VA) uit Merksem die het probleem aankaartte bij zijn Antwerpse collega en Schepen van Sport Ludo Van Campenhout (N-VA) en tevens een schriftelijke vraag indiende op de Merksemse districtsraad over de ondersteuning die het district kan bieden aan de club om hen in de toekomst verder in Merksem te verankeren. 

Schepen Ludo Van Campenhout staat open om te onderzoeken of de stad de club kan bijspringen bij haar uitbreidingsplannen: "We bekijken op welke manier we The Bulldogs kunnen ondersteunen bij de plannen om hun lokalen te vergroten. Een belangrijke opdracht binnen ons sportbeleid is te zorgen voor topinfrastructuur voor onze sporters en hun clubs, zodat ze onder de beste omstandigheden kunnen doorgroeien. Zo investeren we samen met het district onder meer in de vernieuwde atletiekpiste van Olse, een tweede sporthal aan De Rode Loop, de modernisering van de Merksemse Tennisclub of de uitbreiding van turnkring Klimop."

De club is gelegen op de Bredabaan 210 in Merksem, ook wereldkampioen Marat Grigorian trainde een tijdje in de club.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio