© Koen Dhollander

Iris L'Or wint Miss Tattoo Senior verkiezing

Iris L'or uit Merksem mag zich voortaan Miss Tattoo Senior Belgium noemen. Het was de eerste keer dat de verkiezing plaats vond en was een onderdeel van de Miss & Mister Tattoo Belgium verkiezing.

Na de halve finale die plaatsvond op 7 oktober 2017 in Versuz in Hasselt werd de Merksemse verkozen tijdens de finale in het Brusselse Atomium op 13 januari 2018. Het is de bedoeling om er op termijn een miss tattoo senior world verkiezing van te maken.

L'Or is een sportieve en muzikale alleenstaande vrouw die bijzonder veel van tattoos houdt zegt ze zelf. "Ik werk hard, doe aan thaiboksen en zing in mijn eigen band. Elke tattoo heeft een bijzondere betekenis voor me. Want na een donkere periode in iemands leven komt de overwinning. En dat is wat ik met mijn tattoos toen."

De nieuwe miss voelt dat ze af en toe nagekeken wordt op straat of in de winkel en dat betreurt ze: "Mensen moeten niet zo snel oordelen over iemand anders en zeker niet enkel over iemand zijn of haar uiterlijk. Er is meer dan dat."

Naast het bekende kroontje kreeg ze ook verzorgingsproducten en juweeltjes mee naar huis en een reis naar Miami.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio