'Week van de Poëzie' zoekt foto’s en gedichten

Foto: Noor Vancamp en Hanne Van Den Bergh

'Week van de Poëzie' zoekt foto’s en gedichten

Print
Merksem - Zoals elk jaar vindt tussen 25 en 31 januari de 'Week van de Poëzie' plaats in Merksem. Het district zoekt net als alle voorbije jaren foto’s en gedichten.

Er is dit jaar geen echter geen thema. De beste inzendingen worden gebundeld in een originele publicatie en tentoongesteld op een poëzieroute in het Gemeentepark Roosendael. Inzendingen kunnen tot 31 december worden ingediend.
 
Iedereen die in Merksem woont, werkt, naar school gaat of aangesloten is bij een Merksemse fotoclub, kan een gedicht en/of een foto aanleveren.
 
Deelnemers moeten hun inzending voor 1 november indienen via poezie.merksem@stad.antwerpen.be, aan de infobalie van het districtshuis met de vermelding 'Week van de Poëzie’met naam, mailadres en telefoonnummer of per post naar District Merksem, Cultuurantenne, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem.
 
Enkel zelfgemaakte foto’s en gedichten worden aanvaard. Een gedicht bestaat uit maximum 30 lijnen getypte tekst en is bij voorkeur een Word-bestand. Een foto moet minstens 1MB of 300 dpi groot zijn en is een jpg- of png-bestand.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio