Merksem LEEST brengt theater in Merksemdok

Foto: Koen Dhollander

Merksem LEEST brengt theater in Merksemdok

Print
Merksem - Karakter Collectief maakte een theatervoorstelling over het boek van Guy Didelez, ‘Ik ben Iemand/Niemand. Het wordt gespeeld door mensen van Babylon en Sociaal kruidenier ’t Winkeltje onder de professionele begeleiding van André Lefèvre en Guy Didelez.

 

‘Het is een aangrijpend, romantisch, soms humoristisch verhaal, dat je niet licht zal vergeten. Het is vooral een boek dat respect afdwingt voor de kracht en de overlevingsvaardigheden die bij gezinnen in armoede dagelijks aan de orde zijn.’

Babylon is de taalwerking van Merksemdok en helpt anderstalige nieuwkomers bij hun eerste stappen in onze samenleving. Sociale kruidenier tWinkeltje biedt een kwaliteitsvol alternatief voor noodhulp.

Het theaterstuk wordt gepeeld in Merksemdok, Emiel Lemineurstraat 72, te 2170 Merksem. Je kan nog gaan kijken op zondag 26 maar om 16 uur en maandag 27 maart om 20.15u.

‘Merksem LEEST’  zet gedurende 9 dagen het boek centraal op verschillende plekken in Merksem. Meer info kan je vinden op http://www.ccmerksem.be/nl/page/4307/merksem-leest

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio