Mogelijke verkeershinder door heraanleg Bisschoppenhoflaan

Op maandag 6 maart 2017 starten de werken aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne, dit zal hinder veroorzaken voor het verkeer in en rond Merksem.

kdm

Tussen de Oude Bosuilbaan en de Merksemsesteenweg wordt het wegdek in de richting van Antwerpen volledig vernieuwd.

Agentschap Wegen en Verkeer zal de oude betonplaten vervangen door een nieuwe rijweg in asfalt. Er komt ook een nieuw fietspad in asfalt. De werken duren tot het einde van dit jaar en zullen tijdelijk hinder veroorzaken.

Het doorgaand verkeer blijft tijdens de werken steeds mogelijk in beide richtingen, maar tot 1 juni 2017 slechts over één rijstrook per richting. Het verkeer houdt tijdens deze periode best rekening met hinder. Na 1 juni zijn alle rijstroken opnieuw beschikbaar. De kruispunten met de Merksemsesteenweg en de oude Bosuilbaan blijven steeds open. Fietsers en voetgangers beschikken altijd over een veilige doorgang en er worden ook enkele veilige oversteekplaatsen voorzien op de werfzone. De bussen van De Lijn blijven de zone bedienen tijdens de werken. Naast de werken aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne worden in 2017 ook verschillende andere werken uitgevoerd in en rond Merksem, deze werken worden door de verschillende partners op elkaar afgestemd.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio