Ministerie van Genoegen start stickeractie om positieve sfeer te creëren

Foto: Ministerie van Genoegen

Ministerie van Genoegen start stickeractie om positieve sfeer te creëren

Print
Merksem - Het initiatief van Merksemse ondernemers en mensen met een groot hart voor Merksem start na het organiseren van enkele evenementen op pleintjes een sticker-actie.

Een jaar geleden organiseerden ze het bal populair op het Sint-Franciscusplein en de picknick op het vernieuwde Burgemeester Nolfplein. Vandaag werd de start gegeven van een groots opgezette stickeractie om iedereen te begroeten. Met de slogan "Merksem groet U" op de stickers worden alle inwoners van Merksem opgeroepen elkaar vriendelijk te begroeten en om de stickers op een zichtbare plek te kleven, zoals op de voordeur, de brievenbus, fiets of GFT-bak.

Om de stickers te verdelen krijgen verschillende zaken in Merksem een pakket stickers. Verschillende lokale ondernemers met een hart voor Merksem schreven zich al in, zoals Bakkerij Theunis op de Oude Bareellei, het Dieethuis Minnebo op de Lambrechtshoekenlaan, One Thaï op de Kerkhofblommenstraat, Bakkerij Beerens op de Sint-Bartholomeusstraat en de Oxfam-Wereldwinkel op de Laaglandlaan. Op de Bredabaan kan je nu reeds terecht bij Bloemen De Seranno, 't Wiegske, Juwelier Yolande en Koffiebar Zulma. 

Meer info op https://nl-nl.facebook.com/ministerievangenoegen

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio