© Koen Dhollander

Infovergadering werken pleintje Kleuzeveldenstraat

Vorige week vond er in het districtshuis een infovergadering plaats over de geplande werken. De werken werden in het verleden uitgesteld omwille van de complexiteit van de riolering en RioLink. Maar staan nu terug op de planning en starten op 3 november.

kdm

In een eerste fase zal men de riolering vernieuwen. Deze fase zal duren tot de kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie worden de werken voor enkele dagen stilgelegd maar de aannemer zal er wel voor zorgen dat de baan toegankelijk is. Deze planning is weersafhankelijk.

Na de riolering wordt de verkeerssituatie aangepakt die duidelijker moet worden. Je kan dan vanuit de Laarsebaan, de Houthulststraat inrijden. Daar zal in de toekomst een parkeerstrook voorzien worden aan beide zijden. Tussen de Houthulststraat en het woonerf wordt er een mooi groen plein aangelegd met enkele zitbanken. Het seniorenlokaal dat nu niet meer in gebruik is, verdwijnt.

Tijdens de infovergadering kwamen er ook enkele opmerkingen van de bewoners, over het plaatsen van een paaltje en overdreven snelheid.Schepen van Mobiliteit, Wendy Simons (N-VA) bevestigde vandaag dat er een onderzoek werd gestart om beide opmerkingen aan te pakken.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio