Sinksenfoor voor het eerst op Spoor Oost

Foto: WAS

Sinksenfoor voor het eerst op Spoor Oost

Print
Borgerhout - De Sinksenfoor staat van zaterdag 23 mei tot en met zondag 12 juli op Spoor Oost. De bezoekers hebben de keuze uit 150 attracties.

De kermis staat voor het eerst op Spoor Oost, het oude treinlaadstation aan de Noordersingel. Om de nieuwe locatie bekend te maken organiseert de stad een grote promotiecampagne. Vanaf 18 mei is op www.antwerpen.be/sinksenfoor alle informatie in verband met de kermis terug te vinden. In het A-blad van mei wordt ruim aandacht besteed aan de foor.

De attracties van de Sinksenfoor worden opgesteld in een lange, smalle zone langs de Noordersingel. De kermiszone is via drie toegangen bereikbaar : ingang Noord (kruising Schijnpoortweg en Noordersingel), ingang Oost (ter hoogte van het containerpark) en ingang Zuid (kruising Buurtspoorweglei en Noordersingel).

De kermis is bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. Er zijn fietsparkings aan de noord- en zuidingang en twee Velo-stations. Wie met de auto komt, kan parkeren op één van de gratis P+R-terreinen aan de rand van de stad en daar overstappen op de tram. Parking slachthuis is tijdens de Sinksenfoor elke dag open en ligt op wandelafstand van de kermis. Parkeren in de woonwijken rond de kermissite wordt ontraden: er geldt betalend parkeren en de parkeerwachters zullen intensief controleren.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio