Hoboken zoekt sportkampioenen van 2016

Ook in 2017 organiseert het district Hoboken weer een sportlaureatenviering. Kandidaten kunnen zich nu inschrijven om kans te maken op één van de felbegeerde titels.

dph

Wie komt in aanmerking? • sportploegen (alle categorieën, voorbeeld jeugdploegen, veteranen,...) voorwaarde: op het grondgebied van het district Hoboken actief zijn én er de thuiswedstrijden in competitie betwisten • sportlui (m/v) (alle categorieën, voorbeeld jeugd, veteraan,...) voorwaarde: in het district Hoboken wonen en bij een erkende sportploeg of sportfederatie aangesloten zijn.

Individuele sportlui die op het grondgebied van de stad Antwerpen (alle districten) wonen en die bij een Hobokense sportclub zijn aangesloten, komen ook in aanmerking. Voorwaarde: ze mogen niet in een ander district gevierd worden. Deze sporters komen niet in aanmerking voor de trofee talent, sportprestatie of master van het jaar.

Welke prestaties komen in aanmerking?Voor ploegen: • Kampioen in een afdeling van een erkende sportfederatie in 2016 • Bekerwinnaar in een afdeling van een erkende sportfederatie in 2016 • spelers van een Hobokense ploeg, die in Hoboken wonen, en die een selectie of medaille behaalden op Wereldkampioenschappen of Europese Kampioenschappen in 2016 of die een bijzondere sportprestatie leverden.

Voor individuele sporters die in Hoboken wonen of ploegsporters die in Hoboken wonen en aangesloten zijn bij een niet-Hobokense ploeg: • Kampioen of medaillewinnaar (goud-zilver-brons) in een afdeling van een erkende sportfederatie in 2016 • Bekerwinnaar in een afdeling van een erkende sportfederatie in 2016 • Medaillewinst bij een internationale wedstrijd van een erkende sportfederatie in 2016 • Behalen van een selectie of medaille op Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen of Europese Kampioenschappen in 2016 • Een bijzondere sportprestatie (duidelijke omschrijving) in 2016

U mag ook melden indien uw club 25/50/75/… jaar bestond in 2016 of als er vrijwilligers in uw club zijn die bijvoorbeeld 25 jaar actief zijn.Stuur volgende informatie naar sportantenne.hoboken@stad.antwerpen.be vóór vrijdag 30 december 2016.Voor een ploeg:Naam ploeg: Prestatie ploeg: Contactpersoon club, adres en mailadres.Voor een sporter/bestuurslid/trainer:Naam: Adres en mailadres: Leeftijd: Prestatie: Contactpersoon club, adres en mailadres.U mag meerdere ploegen of sporters opgeven, als ze in aanmerking komen voor een trofee.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio