Kinderfestival Louisaland in het Gravenhof

Binnenkort is het weer zo ver, dan vindt er een nieuwe editie plaats van Louisaland. Dat is een festival voor het hele gezin.

Op zondag 22 mei is er vanaf 14 uur voor kinderen van 3 tot 9 jaar een programma vol verwondering, ontmoeting, beleving en ontdekking. In de theaterzaal kunnen de kinderen genieten van de avonturen van Uilskuiken en Takkeling.

In de knutselarij kunnen kinderen zelf een uiltjesmasker versieren en in de torenkamer draaien animatiefilmpjes van 'Thomas de stoomlocomotief' die bijzondere avonturen beleeft. Na de film kunnen kinderen een kleurplaat van 'Thomas de stoomlocomotief' inkleuren. De mooiste kleurplaten winnen een familieticket voor Louisaland op zondag 26 juni.

In de studio zitten de madammen van 'Leeslekker' die kinderen mooie verhalen vertellen. En heel de familie kan in de spelletjeskamer gezellig een bordspel spelen. Nieuw tijdens deze editie zijn de volksspelen in de tuin vanaf 16 uur. En ook de peuter- en kleuterhoek zijn nieuw.

Praktisch:Louisaland, zondag 22 mei vanaf 14 uur, Gravenhof, Louisalei 7, Hoboken. Volwassenen: 6 euro, kinderen: 4 euro. Tickets bestel je hier.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio