Na Hemiksem heeft ook Hoboken nu 'Klussenier'

Vanaf 1 februari sluit Jeroen Claus zich aan bij De Klussenier. Na Hemiksem en de stad Antwerpen heeft zo ook het district Hoboken voortaan een eigen Klussenier.

dph

De Klussenier is een franchiseformule voor vakmannen die van alle markten thuis zijn. Jeroen zag een advertentie online en besloot om zijn kans te wagen. 'Na een grondig gesprek over mijn mogelijkheden en specialiteiten nam ik al gauw de beslissing om te starten', vertelt Jeroen. 'Op 1 februari is het zover: dan ga ik verder onder de naam De Klussenier.'

Mensen kiezen er tegenwoordig vaak voor om zelf te renoveren. Al kan dat in de praktijk tegenvallen of anders uitdraaien dan verwacht. En grote bouwondernemingen staan vaak niet te springen om te beginnen aan kleinere projecten. In zo'n geval kan een Klussenier een helpende hand bieden.

Jeroen werkt voornamelijk alleen maar voor grotere werken kan hij rekenen op de steun van collega’s uit de buurt zoals De Klussenier Thierry Vanden Boogaert en Lee Pauwels, beide uit Hemiksem, of De Klussenier Steven Warrens uit de stad Antwerpen.

Jeroen: 'Het is niet zo dat we samen één bedrijf hebben, want we zijn en blijven allemaal zelfstandige ondernemers. Maar voor bepaalde werken is het handig dat je een collega kunt inschakelen om werken voor de klant sneller te kunnen afwikkelen. Of om een helpende hand toe te steken, want alleen een plafond van Gyproc platen monteren valt niet mee.'

Meer info: Jeroen Claus, j.claus@klussenier.be, tel. 03 501 67 51, gsm 0471 07 36 16

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio