Wedstrijd facepainting in zaal Extra Time

Face- en bodypainting zijn ondenkbaar in de wereld van fotografie, theater, evenementen en natuurlijk ook carnaval. Daarom organiseert MiKimFX met trots de 7de MiKimFX Facepainting wedstrijd in Antwerpen. Thema van de wedstrijd: The (He)Art of a New Beginning. Ook alle kids kunnen aan de slag! Breng dus de ganse familie mee...

dph

Voor de toeschouwer valt er heel wat te beleven zoals podiumpresentaties, demo's, workshops, facepainting,... Maar de wedstrijd zal het hoogtepunt zijn met een 30-tal grimeurs die het beste van zichzelf laten zien binnen het thema. In een 2-tal uren gaan zij aan de slag met alle kleuren en toebehoren om niet alleen het gezicht te kleuren, maar vooral om een volledig persoon/karakter te maken.

Er wordt gelet op de painting, maar ook op de volledige inkleding van kledij tot haar en/of hoofddeksel en/of andere versiering. Maar eveneens de omgang met het model, net als de hygiëne tijdens het werken zijn van belang.

Mis dit kleurrijke spektakel zeker niet en noteer 31 januari 2016 vanaf 12 uur in uw agenda. De wedstrijd start om 13 uur, de prijsuitreiking is voorzien om 16.30 uur met tussendoor doorlopende animatie.

Praktisch7de MiKimFX Facepainting wedstrijd, 31 januari vanaf 12 uur, zaal Extra Time, Louisalei 23 te Hoboken, inkom: gratis.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio