Fietsen in Hoboken? District hoort graag uw mening

Print
Hoboken - De komende jaren staan er heel wat initiatieven op stapel voor fietsend Hoboken. Zo komt er een nieuw fietspad door de woonwijk Groen Zuid dat onder de treinsporen gaat en uitkomt op de Harold Rosherstraat. Het district hoort graag hoe u, als fietsend Hobokenaar, denkt over de mogelijkheden.

In de Harold Rosherstraat komt bijvoorbeeld een veilige verbinding met het fietspad aan het speelterrein. U kan de plannen bekijken en suggesties geven op de website van de stad Antwerpen.

Ook het fietspad aan de Weerstandslaan wordt aangepakt. Er komt een nieuw fietspad in de Hendriklei. Er komt een beter fietspad naar het veer. Het fietspad in de Schroeilaan werd onlangs vernieuwd.

Zijn er nog plaatsen waar een fietspad ontbreekt? Mist u ergens fietsenstallingen? Moeten er elektrische oplaadpunten komen? Zijn er kleine ingrepen mogelijk, die uw fietscomfort kunnen verbeteren? Hebt u een origineel idee? Praat mee op het forum.

Surf daarvoor naar www.stadindialoog.be/fietseninhoboken en laat uw mening horen. U kan ook mailen naar wijkoverleg.hoboken@stad.antwerpen.be, of bellen naar 03 338 30 28.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio