© Jan Van der Perre

© Jan Van der Perre

1 / 2

Wie wordt het clubhart van Brasschaat?

Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar,loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor ontvingen de clubs een unieke code.

Jan Brys

In Brasschaat zijn er al drie nominaties voor de titel. Bart Gysel van Ludentia is al 20 jaar actief binnen de G-sport. Zonder hem zou de G-sport er in de parkgement ehelemaal anders uitzien. Ook René De Cleene is genonimeerd. René is duivel-doet-al bij Ossmi, de voetbalclub van het Sint-Michielscollege. De derde genomineerde ius Bart Magiel die zich hard inzet voor de Sportiek Spiuns, de inline hockeyclub. Magiels is bestuurslid en heeft een groot hart voor de club. Hij is een vaste waarde als official.

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties oook nog uitbrengen. Ze ontvingen daarvoor een unieke code. Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart

MEER OVER Clubhart 2016