Leden van Britse popgroep Herman's Hermits worden ereburger

Herman's Hermits Foto: Jan Brys

Leden van Britse popgroep Herman's Hermits worden ereburger

Print
Brasschaat - De popgroep Herman’s Hermits krijgt op vrijdag 15 april het Brasschaatse ereburgerschap. De groep treedt de dag nadien op in de Ruiterhal.

De groep uit de jaren 60 Herman’s Hermits wordt op vrijdag 15 april ontvangen in het Brasschaatse gemeentehuis. Ze worden dan meteen tot ereburger van Brasschaat gebombardeerd. Die toekenning kan één keer per jaar aan iemand van binnen of buiten Brasschaat worden toegekend.

Met nummers als No milk today, Mrs Brown you’ve got al lovely daughter en I’m into something good scoorden deze jongens in de jaren 60 wereldhits. Arie Van Dijck en Katia Schumacher konden de groep naar Brasschat halen. Het is de tweede keer dat dit duo deze formule van Living Legends organiseert. Twee jaar geleden konden zij ook al enkele grootheden naar de Ruiterhal brengen, maar deze keer staat er voor het eerst een voltallige formatie. Herman’s Hermits maakt een wereldtournee om hun 50-jarig bestaan te vieren. Tijdens die tournee doen zij dus ook de parkgemeente aan.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio