© Jb

© Jb

© jb

1 / 3

Zo'n 180 keer pannenkoeken for Life in café Noeveren

Een pannenkoekenslag voor Music For Life ten voordele van het Willebroekse IE zwembad Dolfijntje vond plaats in Café Noeveren met dank aan de organisatoren Guy Apers en Siggy De Groot en de liefst 20 medewerkers om alles in goede banen te leiden.

Jan Boey

De ‘Pannenkoeken for Life’, in café Noeveren duurt nog tot 19u. Ook de kerstman kwam op bezoek met verrassingszakjes voor alle kindjes. Verder draait de tombola waarvoor liefst 2000 prijzen en prijsjes bij elkaar werden gezocht, op volle toeren. Straks om 19.30u krijgt u er nog een gratis optreden van de Boomse zanger Kurt Kraemer bovenop. De opbrengst van de pannenkoekenslag en de verkoop van snoepzakken, inclusief de opbrengst van de tombola gaat naar het IE-zwembad Dolfijntje in Willebroek. Zo schonken ze vorig jaar op het Boomse podium in De Schorre hun 5003,14 euro aan het goede doel. Dat wordt dit jaar zeker een pak meer.

Met autobus naar MFL

De organisatoren achter de Music for Life actie ten voordele van het Willebroekse IE-zwembad 't Dolfijntje, leggen vanuit Boom een autobus in naar het domein Puyenbroeck in Wachtebeke waar MFL nu haar tenten heeft opgeslagen. Ook de vele medewerkers gaan mee. De autobus vertrekt op 22 december aan café Noeveren, Nielsestraat 141 om 17.30u en de terugkeer is voorzien rond middernacht. U betaalt 10 euro voor deze trip heen en weer, centen die eveneens voor de actie MFL bestemd zijn. Snel inschrijven is de boodschap want vol=vol zegt initiatiefnemer Guy Apers. Inschrijven 0472-40.76.90. of in café Noeveren.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio